NAC en Groningen starten samen kledinglijn

26 februari 2008, 15:01   Bijgewerkt: 26 februari 2008, 15:06

NAC Breda en FC Groningen bundelen de krachten. Niet op het veld, maar wel daarbuiten. De clubs zijn, in samenwerking met kledingfabrikant Legea, een eigen kledinglijn begonnen. Beide clubs spelen volgend seizoen al in de nieuwe outfit.

"FC Groningen en NAC willen innovatief en vooruitstrevend zijn. Met het in huis halen van een eigen sportkledinglijn hebben we nog meer direct invloed op onze eigen tenues en - niet onbelangrijk - genereren we direct meer inkomsten uit merchandise artikelen. Voor onze seizoenkaarthouders is het goed nieuws, omdat wij de eigen gemaakte shirts voor een mooie actieprijs kunnen aanbieden", zegt algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen over de kledinglijn.

Overigens maakte Groningen bovendien bekend dat het volgend seizoen paarse uittenues zal hebben. "Dit is een bewuste keuze met een historische achtergrond. Het allereerste thuisshirt van FC Groningen na het GVAV-tijdperk, in het seizoen 1971/1972, was namelijk paars", schrijft de club in een verklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen