Nog geen antwoord Vitesse van college

Koen Freriks
19 februari 2008, 19:29

Vitesse heeft nog steeds geen duidelijkheid gekregen van de gemeente Arnhem over het voorgelegde, vrijwillige crediteurenakkoord. De verwachting was dat er vandaag duidelijkheid zou komen. Die kwam er dus niet.

Via de officiële website van de club laat algemeen directeur Paul van de Kraan weten dat hij liever gisteren dan vandaag uitsluitsel wil: "Wij hadden gehoopt en verwacht dat het college vandaag een besluit zou nemen. Inmiddels hebben wij begrepen dat dit niet is gebeurd. Op korte termijn zal wel duidelijkheid moeten komen, want we moeten verder. Wij hebben wederom aangeboden een toelichting te geven om wellicht nog een en ander te verduidelijken wat de beslissing zou kunnen vergemakkelijken", zo laat hij optekenen.

Door het uitstellen van de beslissing is de toekomst van de geel-zwarte club vooralsnog ongewis: "Het niet nemen van een beslissing door het College maakt het probleem niet kleiner. Sterker nog, het maakt de druk alleen maar groter. Voor de organisatie, maar bijvoorbeeld ook voor de crediteuren, de supporters en de sponsors die willen weten waar ze aan toe zijn. Overigens is 97% van de crediteuren inmiddels vrijwillig akkoord." De Arnhemmers willen vóór het eind van deze week duidelijkheid krijgen van het college.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen