Opnieuw Oranje tint in Champions League

Ger
20 februari 2008, 10:58

Diverse Nederlandse spelers maken woensdagavond hun opwachting in de achtste finales van de Champions League. Clarence Seedorf kan woensdagavond een nieuwe mijlpaal bereiken in zijn toch al zo rijke loopbaan.

De 31-jarige middenvelder van AC Milan heeft 129 wedstrijden in de Europa Cup op zijn naam staan. Indien hij in de eerste wedstrijd tegen Arsenal in Londen in de achtste finales in actie komt, is hij de nieuwe Nederlandse recordhouder. Seedorf onttroont dan oud-international Frank de Boer, die op 129 EC-duels eindigde. Phillip Cocu is derde op de lijst met 121 wedstrijden in Europees verband.

Bij Arsenal zit Robin van Persie nog altijd in de lappenmand. De oud-Feyenoorder herstelt van een spierblessure. Celtic, met Jan Vennegoor of Hesselink en Evander Sno in de selectie, ontvangt het Barcelona van coach Frank Rijkaard. Met Edwin van der Sar in het doel treedt Manchester United in Lyon tegen Olympique aan. Sevilla, waar Khalid Boulahrouz buiten de selectie is gelaten, speelt uit tegen Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen