Robben: "Hoef helemaal niet opnieuw te leren lopen"

15 februari 2008, 09:06

Volgens Arjen Robben zijn de berichten dat hij opnieuw moet leren lopen om verder blessureleed te voorkomen, uit de lucht gegrepen. "Ik heb het allemaal met verbazing gelezen. Er klopt niets van. Ik loop mijn hele leven al op een bepaalde manier en dat kan ik blijven doen", zegt de aanvaller van Real Madrid in het AD.

Robben meent dat de berichten over zijn looptechniek, die zowel in Spanje als Nederland de krant haalden, gebaseerd zijn op uitlatingen van iemand die hij helemaal niet kent. "Een anoniem lid van de medische staf werd geciteerd. Maar de clubdoktoren zullen nooit iets over mijn situatie naar buiten brengen, dus weet je dat er fake-quotes zijn gebruikt", moppert de 24-jarige Groninger.

"Ik weet sinds enige tijd dat blessures met mijn rug te maken hebben, niet met mijn voeten. Dáár zijn de medische staf van Real en ik intensief mee bezig. We denken het nu aardig op de rails te hebben, maar ik heb geleerd dat ik niet te veel meer moet zeggen over mezelf en blessures. Garanties heb je nooit", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen