Seedorf en Van Basten hadden 'goed gesprek'

1 februari 2008, 12:54   Bijgewerkt: 1 februari 2008, 16:58

Clarence Seedorf heeft door zijn kritische uitlatingen in de media zijn plaats in de Oranje-selectie niet verloren. De middenvelder liet eind vorig jaar weten 'te geven en te geven, maar niets terug te krijgen' van Marco van Basten. Deze kritiek schoot bij de bondscoach in het verkeerde keelgat, maar inmiddels is de kou uit de lucht.

Van Basten is speciaal voor deze kwestie naar Milaan afgereisd, om aldaar een 'lang en goed gesprek' met de middenvelder van AC Milan te hebben. "Hij heeft uitgelegd wat hij bedoelde en ik heb gezegd hoe ik tegen bepaalde zaken aankeek. Het was een prettig gesprek en ik ben uiteindelijk met een goed gevoel terug in het vliegtuig naar Nederland gestapt", liet de bondscoach vrijdag weten.

Van Basten wil deze kwestie nu achter zich laten en toewerken aan het komende Europees kampioenschap. "Ons doel is om het EK te winnen, daar werken we de komende maanden naartoe. Tot die tijd moeten we elke wedstrijd, zoals bijvoorbeeld dus woensdag tegen Kroatië, zeer serieus benaderen. We willen daarbij de groep die we in ons hoofd hebben voor het EK, zo veel mogelijk bij elkaar houden. Daarom zal bijvoorbeeld Edwin van der Sar tot die tijd geen interlands meer mogen laten schieten, zoals het afgelopen jaar wel het geval was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen