Wenger woest na zware blessure Eduardo

Ger
23 februari 2008, 17:15

Trainer Arsene Wenger van Arsenal heeft geen goed woord over voor Martin Taylor. De verdediger van Birmingham City beging zaterdag een schandalige overtreding op tegenstander Eduardo da Silva. De Kroatische international brak zijn linkerbeen en moet het EK van komende zomer vergeten.

"Taylor zou nooit meer op een voetbalveld mogen komen. Hij heeft er niets te zoeken", aldus een furieuze Wenger. "Volgens mij is momenteel de geldende opinie dat Arsenal alleen te stoppen is door spelers te schoppen. Dit zat eraan te komen. Het seizoen van Eduardo zit erop. Misschien is hij er nog langer uit, dit is een heel zware blessure. Zijn medespelers waren van slag omdat ze Eduardo er zo bij zagen liggen."

Trainer Alex McLeish van Birmingham nam het op voor Taylor. "Martin is er ook kapot van. Hij is niet het type speler dat iemand moedwillig een gebroken been schopt. Martin maakt gewoonlijk geen vreselijke tackles. Volgens mij was er niet eens zo veel contact, misschien dat zijn schoen vaststond in de grond en dat de blessure daarom zo erg was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen