Fabregas: "Dit is als een droom die uitkomt"

5 maart 2008, 08:12

Francesc Fabregas beleefde dinsdagavond in San Siro zijn finest hour. Op een veld met spelers als Kaka, Andrea Pirlo en Alessandro Nesta groeide de jonge spelmaker van Arsenal uit tot de onbetwiste man van de wedstrijd. Hij was de grote smaakmaker bij de Londense club en tekende op fraaie wijze voor de openingstreffer.

Het doelpunt van Fabregas betekende de beslissing in de wedstrijd, want Milan stond vervolgens voor de schier onmogelijke opgave om in de resterende tien minuten twee keer te scoren. In blessuretijd maakte Fabregas' ploegggenoot Emmanuel Adebayor aan alle onzekerheid een eind door de 0-2 te maken.

Na afloop van de wedstrijd in San Siro kwam Fabregas woorden tekort om zijn vreugde te beschrijven. "Dit is als een droom die uitkomt", zegt de Catalaan tegen de BBC. "Het is echt geweldig om hier met 0-2 te winnen. Maar goed, dit is pas het begin. We zijn er nog niet, we hebben hier alleen een volgende stap gezet."

Ook manager Wenger was vanzelfsprekend dik tevreden. "We hebben gespeeld op de manier die ik voor ogen had, we domineerden en maakten geen fouten. Bovendien waren we niet bang om vooruit te voetballen en lieten we creatief voetbal zien. Ik ben enorm trots, het is niet niks om AC Milan uit te schakelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen