Koevermans: "Van Gaal moet eens ophouden"

Ger
13 maart 2008, 16:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Danny Koevermans is niet te spreken over recente uitspraken van Louis van Gaal. De trainer van AZ liet weten dat als de PSV-aanvaller in Alkmaar was gebleven, hij dit seizoen alles had gespeeld. "Koevermans had voor mij niet weg gehoeven. Maar hij wilde zelf weg", aldus Van Gaal tegen Sportweek.

Koevermans heeft genoeg van de opmerkingen van zijn oude oefenmeester. "Van Gaal moet eens ophouden met zichzelf goed te praten", zegt de aanvaller tegen Elf Voetbal. "Als de twee nieuwe spitsen van AZ wel naar behoren zouden functioneren of minder geblesseerd zouden zijn geweest, had hij gezegd: zie je wel, ik heb er goed aan gedaan door hen de voorkeur te geven. Zo is het altijd wat. Van Gaal heeft het gewoon verkeerd gezien in mijn geval, maar zal dat niet toegeven."

"Elke voetballer zou precies dezelfde keuze gemaakt hebben na het horen van zijn uitleg. Hij vertelde me, dat hij naar een bepaald niveau toe wilde en dat ik daar onder zit. Daar moest ik het mee doen. Jan Vennegoor of Hesselink zou een markt voor me geopend hebben. Oftewel: ik moest maar naar Engeland of Schotland gaan. Toen was ik er klaar mee. De huidige positie van AZ op de ranglijst toont aan, dat hij het misschien niet helemaal goed gezien heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen