Koster volgend seizoen weer bij Jong Ajax

Ger
11 maart 2008, 17:11

Adrie Koster blijft ook volgend seizoen aan Ajax verbonden. De interim-coach van het eerste elftal gaat opnieuw werken als trainer van de Amsterdamse beloften. De Zeeuw stond nadrukkelijk in de belangstelling van PSV, waar hij na de zomer assistent kon worden bij de hoofdmacht.

Koster dient nu zijn tot medio 2009 lopende contract bij Ajax uit. De club liet de oefenmeester, mede op aandringen van de toekomstige hoofdtrainer Marco van Basten, niet vertrekken. "Dat Ajax me aan mijn contract heeft gehouden, dat zie ik als compliment. Maar ik had al wel met enkele clubs gesproken, dat klopt. Waaronder PSV", aldus Koster op de website van Ajax.

De trainer geeft toe dat Van Basten een grote rol heeft gespeeld. "We hebben een goed gesprek gevoerd en hij heeft me verteld wat zijn plannen zijn en dat hij het fijn zou vinden als ik weer trainer van Jong Ajax word. Ik kijk erg naar de samenwerking uit. Het is natuurlijk erg belangrijk als er wederzijds vertrouwen is tussen de hoofdtrainer van het eerste elftal en de trainer van de beloften."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen