Manchester United vliegt zonder keeper uit FA Cup

8 maart 2008, 15:40

Portsmouth heeft voor een enorme stunt gezorgd door zich ten koste van Manchester United te plaatsen voor de halve finale van de FA Cup. Op Old Trafford werd het 0-1, door een benutte strafschop van Sulley Ali Muntari. Manchester United eindigde de wedstrijd met verdediger Rio Ferdinand op doel, na een blessure voor Edwin van der Sar en een rode kaart voor zijn vervanger Tomasz Kuszczak.

Van der Sar viel halverwege de wedstrijd uit met een liesblessure en werd vervangen door Kuszczak. Ook met de Pool op doel leek er echter geen vuiltje aan de lucht voor Manchester. De ploeg domineerde de wedstrijd en was een aantal keer dicht bij een doelpunt. De grootste kans was voor Michael Carrick, maar de middenvelder kreeg de bal van amper één meter niet over de doellijn gefrommeld. 

Door het gebrek aan efficiëntie bij Manchester United leek een gelijkspel in de maak, wat zou betekenen dat beide teams op herhaling zouden moeten. Maar met nog een kwartier te gaan, ging Portsmouth-spits Milan Baros gretig naar de grond na een duel met keeper Kuszczak. Arbiter Atkinson trapte in de buiteling van de Tsjech en legde de bal op de stip. Bovendien moest Kuszczak gaan douchen. Omdat Manchester door de blessure van Van der Sar geen keeper meer op de bank had, moest verdediger Ferdinand het keeperstricot aantrekken. Hij koos bij de toegekende strafschop nog wel de goede hoek, maar het schot van Muntari was te goed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen