Marcellis: "PSV laat zien dat Eredivisie zo slecht niet is"

7 maart 2008, 13:39   Bijgewerkt: 7 maart 2008, 15:17

Tottenham Hotspur is al jaren de luis in de pels van de Engelse topclubs. De ploeg eindigde de afgelopen twee seizoenen als vijfde in de Premier League en won anderhalve week geleden nog ten koste van Chelsea de Carling Cup. Toch was de grote Londense club donderdag op eigen veld niet opgewassen tegen PSV. En dat is een groot compliment aan PSV, vindt verdediger Dirk Marcellis.

"Tottenham is een fantastisch team, ze doen mee in de top van de sterkste competitie van Europa. Bovendien hebben ze een aantal geweldige spelers, zoals bijvoorbeeld spits Dimitar Berbatov. Hij staat niet voor niets in de belangstelling van een aantal nog grotere clubs", zegt de verdediger tegen FCUpdate.nl.

Een 'uitstekend resultaat' is het zeker, want het is niet iedereen gegeven om de volle winst te pakken in een uitwedstrijd tegen een topteam uit Engeland. "We hebben denk ik laten zien dat de Eredivisie zo slecht nog niet is", grijnst Marcellis, die echter waakt voor te veel optimisme richting de terugwedstrijd in Eindhoven. "We staan er goed voor, maar zijn er nog niet. Tottenham blijft een gevaarlijke ploeg, de return in Eindhoven wordt enorm zwaar. Maar uiteraard geeft dit resultaat vertrouwen, ook richting de topper tegen Ajax van komend weekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen