Robben na brute charge maand uit de roulatie

3 maart 2008, 11:47   Bijgewerkt: 3 maart 2008, 12:05

Arjen Robben heeft drie tot zes weken nodig om te herstellen van de enkelblessure die hij zaterdag opliep in de wedstrijd tegen Recreativo de Huelva. Dat heeft de medische staf van Real Madrid maandag laten weten. Robben werd in het duel met de degradatiekandidaat (2-3) het slachtoffer van een belachelijke overtreding van invaller Quique Alvarez, die daarvoor direct rood kreeg.

Robben, wiens enkel zwaar gekneusd is, mist door de blessure de oefenwedstrijd van Oranje tegen Oostenrijk op 26 maart. Ook de competitieduels tegen Espanyol, Deportivo la Coruna, Sevilla en Valencia komen te vroeg. Bovendien is het nog maar afwachten of hij, als Real Madrid deze week afrekent met AS Roma, op tijd fit is voor de duels in de kwartfinale van de Champions League, begin april. 

Overigens liet Alvarez direct weten spijt te hebben van zijn overtreding. "Het was de slechtste dag in mijn professionele loopbaan. Het was een zware fout van mij. Ik voel me verschrikkelijk, maar ik had geen slechte bedoelingen", zei hij beteuterd. Robben had daar weinig aan. "Ik schrok me echt dood na die overtreding. Het voelde meteen niet goed aan. Ik had juist alles net weer op de rails", treurt de aanvaller.

Je kan de brute charge van Alvarez op de Nederlander overigens hier bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen