Robben valt uit met enkelblessure

Ger
1 maart 2008, 23:38   Bijgewerkt: 2 maart 2008, 00:14

Arjen Robben heeft een enkelblessure overgehouden aan de gewonnen wedstrijd bij Recreativo Huelva (2-3). De Oranje-international kreeg na rust een forse aanslag te verduren van Quique Alvarez, die met rood moest vertrekken.

Tien minuten later liet Robben zich vervangen vanwege een flinke kneuzing in zijn linkerenkel. De aanvaller van Real Madrid was net een paar weken hersteld van een langdurige spierblessure. Ook team- en landgenoot Royston Drenthe verliet tijdens het duel met Huelva geblesseerd het veld. De oud-Feyenoorder had last van een kneuzing in zijn bovenbeen.

Robben mist vrijwel zeker de Champions League-wedstrijd tegen AS Roma woensdag. De ernst van de blessure van Drenthe is nog niet bekend. Het meespelen van Ruud van Nistelrooy is nog onzeker. De spits zat zaterdag op de tribune met een enkelblessure. De Spanjaarden moeten in Madrid de 2-1-nederlaag van twee weken geleden goed maken om bij de laatste acht te komen.