Snoei: "Ik wilde door de voordeur vertrekken"

Ger
7 maart 2008, 10:33

Mike Snoei heeft moeite met zijn ontslag bij Go Ahead Eagles. De oefenmeester kreeg eerder deze week te horen dat hij per direct bij de eerstedivisionist moest vertrekken. De laatste maanden was de ploeg teruggezakt tot de achtste positie.

"Ik was verbijsterd", zegt Snoei in het AD over zijn ontslag. "Ook de spelers waren behoorlijk verbouwereerd. Tegen FC Zwolle en ADO Den Haag verloren we onlangs in de laatste minuut. Dat heeft in de club wel voor een bepaald sentiment gezorgd. Maar ik heb geen signalen gehad. Als we vijf basisspelers missen zijn we niet veel beter dan anderen. Het vervelende is dat de meeste spelers over drie, vier weken weer fit zijn. Dan zijn ze klaar om te stunten in de play-offs. Dat toetje is me nu ontnomen."

"In januari hadden we in goede harmonie besloten om na drie jaar uit elkaar gegaan. Het gebeurt nu eerder, omdat de club teleurgesteld is. Jammer, ik wilde door de voordeur vertrekken. Concrete belangstelling? Ik vind het een vervelende situatie om daar nu over te praten. Als ik het mag geloven sta ik op zoveel lijstjes. Bij MVV, Cambuur, Heracles en Willem II. Maar ik heb er niet zo veel aan dat mijn naam circuleert. Ik sta liever op één lijstje bovenaan. Ik ben me aan het oriënteren, maar kom pas met iets naar buiten als het concreet is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen