Van Persie kan puntverlies Arsenal niet voorkomen

9 maart 2008, 18:52

Robin van Persie heeft zondag zijn rentree gemaakt in de hoofdmacht van Arsenal. De aanvaller kwam in de competitiewedstrijd tegen Wigan Athletic na de pauze in het veld voor Nicklas Bendtner. Tot grootse daden kwam Arsenal, ook met de Nederlander in het veld, niet. Het bleef 0-0 in het JJB Stadium, waardoor de Londenaren nu meer verliespunten hebben dan titelrivaal Manchester United.

Voor Van Persie betekent zijn optreden tegen Wigan het einde van een lange blessureperiode, die begon toen hij in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië in oktober zijn knie verdraaide. In december dacht de linksbenige aanvaller weer fit te zijn, maar een nieuwe blessure wierp hem ver terug in zijn herstelperiode. Nu is de international eindelijk weer helemaal fit.

Tegen Wigan kon Van Persie, die wedstrijdritme miste, nog geen potten breken. Hij schoot twee keer op doel, maar beide schoten verdwenen hoog over het doel van Wigan-keeper Kirkland. Omdat ook zijn teamgenoten niet scherp waren, kwam Arsenal niet verder dan 0-0. Hierdoor heeft het nu twee punten meer dan Manchester United, maar de 'Mancunians' hebben wel één wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen