Boussoufa wil bij Anderlecht blijven

11 april 2008, 09:55

Mbark Boussoufa is met de clubleiding van Anderlecht in gesprek over een nieuw contract. De geboren Amsterdammer heeft een verbintenis tot 2012 aangeboden gekregen en staat op het punt om hiermee in te stemmen. "We geraken er wel uit. Onze standpunten liggen niet zo ver uit mekaar", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Boussoufa, die in 2006 als speler van AA Gent verkozen werd tot beste voetballer van de Belgische competitie, meent dat hij nog lang niet uitgeleerd is bij Anderlecht. "Hoe langer ik hier zit, hoe beter ik me voel. Ik speel mijn beste voetbal nu bij Anderlecht, ik speel constant op een hoger niveau dan in mijn vorige periode bij AA Gent. Ik voel me thuis bij Anderlecht en wil hier nog minstens één of twee jaar blijven."

Opvallend is overigens dat Boussoufa de onderhandelingen met Anderlecht zelf voert, in plaats van een zaakwaarnemer de kastanjes uit het vuur te laten halen. "Ik heb negatieve ervaringen opgelopen met managers. Daarom doe ik het nu allemaal zelf. Ik denk dat ik de enige speler bij Anderlecht ben zonder manager. Maar ik weet wel over welke bedragen we moeten praten en wat ik sportief wil. Dan kan ik die besprekingen ook zelf voeren", stelt de 23-jarige oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen