Duitse media: 'Rutten tekent tot 2010 bij Schalke'

21 april 2008, 00:19   Bijgewerkt: 21 april 2008, 00:34

Fred Rutten lijkt definitief te vertrekken bij FC Twente. De coach heeft met Schalke 04 een akkoord bereikt over een tweejarig contract, melden Duitse media.

Volgens Bild betaalt Schalke, dat vorige week coach Slomka op straat zette, een afkoopsom van een half miljoen euro aan FC Twente om het contract van Rutten af te kopen. Volgens de krant wacht Schalke, waar Youri Mulder en Mike Büskens het seizoen afmaken, nog met de officiële bekendmaking van de transfer omdat Rutten eerst met Twente de play-offs tot een goed einde moet zien te brengen.

Vorige week liet Twente-voorzitter Joop Munsterman nog weten dat hij niet rekende op een vertrek van Rutten. "Als het zo is, is het zo. Maar ik weet nergens van. Ik lig er ook niet wakker van. Dan kan ik elke nacht wel wakker liggen. Dan weer gaat Rutten naar HSV, dan naar Feyenoord en nu zou hij weer in beeld zijn bij Schalke. Ik kan er weinig mee. Het lijkt erop dat onze trainer wordt genoemd bij iedere grote club in Nederland en Duitsland die een nieuwe coach zoekt. Dat vind ik niet echt leuk, nee. Het veroorzaakt onnodige onrust bij FC Twente. Maar we leren ermee leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen