FC Eindhoven legt zichzelf deadline op

Ger
2 april 2008, 11:34   Bijgewerkt: 2 april 2008, 12:23

De toekomst van FC Eindhoven in het betaald voetbal moet binnen twee maanden duidelijk worden. De noodlijdende eerstedivisionist, momenteel op de negentiende positie, heeft zichzelf die deadline opgelegd.

"Als we binnen acht weken geen substantieel bedrag bij elkaar hebben, voldoende om structureel iets neer te zetten, dan wordt het een héél, héél moeilijk verhaal", zegt voorzitter Ed Creemers in het Eindhovens Dagblad. De club heeft inmiddels een gesprek achter de rug met directeur betaald voetbal Henk Kesler. Beide partijen spraken onder meer over de brief waarin de KNVB een vrijwillige terugtreding van FC Eindhoven suggereerde.

"Die onvrede over de wijze van communiceren hebben we met Kesler besproken. Hij kon de boosheid begrijpen", aldus Creemers. "Het was een heel open gesprek. De KNVB maakt zich zorgen over onze financiële situatie. Dat doen wij ook. We moeten straks een wezenlijke stap kunnen maken, anders heeft het geen zin. Nu moet aangetoond worden dat FC Eindhoven draagvlak heeft in de gemeenschap, zowel bij de mensen als bij het bedrijfsleven. Ik heb al eerder gezegd: het is twee voor twaalf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen