Akkefietje met travestieten kost Ronaldo veel geld

Koen Freriks
4 mei 2008, 12:49   Bijgewerkt: 4 mei 2008, 13:20

Het akkefietje met drie travestieten was al een domper voor zijn imago, maar ook financieel laat het sporen achter voor AC Milan-speler Ronaldo. Volgens de Braziliaanse krant O Globo heeft mobiele telefoonfabrikant TIM het sponsorcontract met de stervoetballer verbroken, waardoor hij zo'n drie miljoen euro misloopt. 

In Brazilië, waar Ronaldo revalideert van een zware knieblessure, ontstond ophef toen hij in een studentenhotel ruzie kreeg met drie travestieten omdat hij weigerde ze te betalen. Volgens het trio zou de herstellende Braziliaan ook drugs hebben gebruikt.

Het verhaal ging de hele wereld over, waardoor het imago van de voormalig speler van PSV flink is aangetast. TIM zou daarom niet langer door willen gaan met Ronaldo. Het bedrijf zelf ontkent echter de opzegging van het contract, maar geeft wel toe de situatie te evalueren. 

Milan-trainer Carlo Ancelotti was ook niet blij met het incident. "Ik mag Ronaldo en ik vind het erg jammer wat er is gebeurd", zegt de Italiaanse coach. "Ik wil in geen elk geval oordelen over zijn privéleven, maar ik ben wel teleurgesteld dat hij zich min of meer voor schut heeft gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen