Goor: "Niets abnormaals opgemerkt bij Anderlecht-STVV"

7 mei 2008, 13:31   Bijgewerkt: 7 mei 2008, 13:37

Voor Bart Goor komen de berichten dat de wedstrijd uel Anderlecht-Sint Truiden zou zijn omgekocht, als een complete verrassing. De Belgische middenvelder van Anderlecht had tijdens het duel met STVV 'niets abnormaals opgemerkt'.

"De scheidsrechter leek me zeker ook niet partijdig. Het is toch normaal dat er veel wordt ingezet als de laatste (Sint-Truiden) speelt tegen een club die bovenin staat. We hebben er niets mee te maken", zegt de oud-Feyenoorder in het Nieuwsblad, als reactie op de berichten dat er vanuit China 1,2 miljoen euro ingezet was op het duel.

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock ontkende woensdag in een speciaal bijeengeroepen persconferentie met klem de betrokkenheid van zijn club. "Anderlecht is absoluut niet betrokken bij deze affaire, in welke vorm dan ook", aldus Vanden Stock. "Indien gevraagd, zullen we meewerken aan het onderzoek zodat de waarheid aan het licht komt. Het kan niet dat de integriteit van Anderlecht op welke manier dan ook in twijfel wordt getrokken en de club op deze manier in opspraak wordt gebracht. Ik ben dan ook bereid om naar de rechtbank te stappen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen