Kroaat Petric: "Duitsers zijn arrogant"

24 mei 2008, 10:35   Bijgewerkt: 24 mei 2008, 10:47

Borussia Dortmund-aanvaller Mladen Petric is van mening dat de nationale ploeg van Duitsland een iets te hoge pet van zichzelf op heeft. De Kroaat vindt het ongepast dat onze oosterburen zo gemakkelijk denken over de groepsfase, waarin 'zijn' Kroatië, gastland Oostenrijk en Polen de tegenstanders zijn.

"Je zou kunnen zeggen, dat de Duitsers wat arrogant zijn", zegt Petric in de online editie van het Kroatische Nogometni Magazin. Volgens de aanvaller onderschat Duitsland haar tegenstanders in de groepsfase, inclusief Kroatië. "Ze zeggen dat Kroatië een goede ploeg heeft, maar dat wij Duitsland niet genoeg tegenstand kunnen bieden. Het is nu aan ons om het tegendeel te bewijzen."

Petric denkt dat men in Duitsland iets doordraaft in hun optimisme. "Ik begrijp best dat ze, gezien hun selectie en het sterke WK dat ze achter de rug hebben, het EK met veel vertrouwen tegemoet zien. Maar ik heb de indruk dat ze wat overdrijven. Direct na de EK-loting sprak men in Duitsland al over de kwartfinale, omdat ze vinden dat ze in zo'n gemakkelijke groep terecht gekomen zijn."

Kroatië, dat Engeland van EK-deelname afhield, is de tweede tegenstander van Duitsland op het EK. Beide landen staan op donderdag 12 juni tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen