NAC wil Vlemmings niet naar Feyenoord laten gaan

13 mei 2008, 12:36   Bijgewerkt: 13 mei 2008, 12:42

NAC Breda is nog altijd niet van plan om Leon Vlemmings naar Feyenoord te laten vertrekken. De huidige assistent-coach van de Bredanaars is de belangrijkste kandidaat om vanaf volgend seizoen de rechterhand van Gertjan Verbeek in de Kuip te worden, maar heeft in Brabant nog een contract tot medio 2012. En het bestuur van NAC Breda is geenszins van plan om zich soepel op te stellen.

"We hebben nog steeds het standpunt dat we niet meewerken", zegt NAC-directeur Theo Mommers in De Telegraaf. "Leon staat hier heel neutraal in. Als de clubs eruit komen, wat ik niet verwacht, wil hij met Feyenoord praten en anders blijft hij met veel plezier hier. Hij heeft het bij ons uitstekend naar zijn zin."

Feyenoord heeft inmiddels een bod van 80.000 euro uitgebracht op de trainer, maar dit bod is door NAC Breda direct door de papierversnipperaar gehaald. Vlemmings was dit seizoen assistent van hoofdcoach Ernie Brandts en moet volgend seizoen, onder de nieuwe coach Robert Maaskant, dezelfde functie bekleden in Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen