Fabregas en Touré niet in actie tegen FC Twente

12 augustus 2008, 18:15   Bijgewerkt: 12 augustus 2008, 19:19

Arsenal moet het woensdag, in de heenwedstrijd tegen FC Twente, stellen zonder twee belangrijke spelers. Spelmaker Francesc Fabregas en verdediger Kolo Touré moeten het duel in Arnhem laten schieten, omdat ze niet fit genoeg zijn. Fabregas kampt met een hamstringblessure, terwijl Touré last heeft van zijn heup.

Beide spelers deden afgelopen vrijdag nog mee in het Amsterdam Tournament-duel met Ajax (3-2 winst), maar kwamen die wedstrijd niet ongeschonden door. Naast Fabregas en Touré moet Arsenal-manager Arsene Wenger woensdag in het uitverkochte Gelredome ook Philippe Senderos, Samir Nasri, Abou Diaby en de langdurig geblesseerden Tomas Rosicky en Eduardo da Silva missen.

De 17-jarige middenvelder Aaron Ramsey maakt volgens Wenger een goede kans om woensdag in Arnhem zijn debuut te maken in de Champions League. "Het zou goed kunnen dat hij start", aldus Wenger dinsdag. Ramsey brak afgelopen seizoen door bij Cardiff City. Wenger, die bekend staat om zijn oog voor jonge talenten, haalde de Welshman direct naar Londen.

Wenger nam ook de talenten Jack Wilshere (16), Kieran Gibbs (18), Mark Randall (18), Carlos Vela (19) en Denilson (20) op in zijn selectie voor de confrontatie met FC Twente, die woensdag om 20.45 uur begint. Over twee weken is de return in Londen. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen