Fabregas inzetbaar tegen Twente, Silvestre niet

26 augustus 2008, 18:13   Bijgewerkt: 26 augustus 2008, 18:22

Francesc Fabregas keert voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Twente terug in de selectie van Arsenal. De Spaanse middenvelder is volledig hersteld van een blessure aan zijn hamstring. Of Fabregas tegen Twente ook in de basis staat, liet coach Arsene Wenger in het midden. "Maar hij is in elk geval weer inzetbaar."

Fabregas moest door zijn blessure, opgelopen in het Amsterdam Tournament-duel met Ajax, de heenwedstrijd tegen de Tukkers laten schieten. Ook verdediger Kolo Touré was toen niet van de partij, maar ook hij kan woensdag spelen. 

De enige afwezigen in de Londense selectie zijn Abou Diaby, Tomas Rosicky en Mikael Silvestre. Nieuweling Silvestre, die vorige week overkwam van Manchester United, kampt met een dijbeenblessure. Pas half september, als de competitie hervat wordt na een korte interlandpauze, is de Franse verdediger weer inzetbaar.

Arsenal verdedigt woensdag in eigen stadion tegen FC Twente een 2-0 voorsprong. De wedstrijd tussen beide teams in het Emirates Stadium begint om 21.05 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen