GBA-doelman Steppe 'wil meteen naar Heerenveen'

28 augustus 2008, 09:19   Bijgewerkt: 28 augustus 2008, 09:26

Als het aan Kenny Steppe ligt, tekent hij nog vandaag een contract bij SC Heerenveen. De Belgische doelman van Germinal Beerschot Antwerpen (GBA) heeft een aanbieding van de Friese club op zak, maar GBA weigert vooralsnog mee te werken.

"Ik wil meteen tekenen voor Heerenveen. Ze boden een fair bedrag, maar ik heb de indruk dat de club helemaal niet wil meewerken", moppert Steppe in het Gazet van Antwerpen. "Bij Heerenveen wil trainer Trond Sollied (foto) me absoluut hebben, dat is toch een goed teken. Maar ik sta machteloos. Als de club mij niet wil laten gaan, dan eis ik een verbeterd contract", stelt de pas 19-jarige doelverdediger.

Volgens Steppe wil GBA hem liever aan Anderlecht verkopen. "Achter mijn rug om heeft Beerschot met Anderlecht gepraat. Ik zou naar Anderlecht trekken en Silvio Proto zou naar hier komen. Maar ik wil helemaal niet naar Anderlecht."

Volgens GBA-bestuurslid Herman Kesters kloppen de uitlatingen van Steppe niet. Hij stelt dat het bedrag dat Heerenveen bood, niet voldoende was. "Het bod was simpelweg te laag. Daarmee is voor ons de kous voorlopig af: Kenny Steppe blijft bij Germinal Beerschot. Of een transfer nog mogelijk is, hangt ook van Heerenveen af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen