Geblesseerde Hersi niet in actie tegen Arsenal

10 augustus 2008, 11:41

Youssouf Hersi moet beide wedstrijden van FC Twente in de voorronde van de Champions League tegen Arsenal vermoedelijk missen. De middenvelder kampt nog altijd met een knieblessure, die hij enige tijd geleden opliep.

"Heel vervelend om het seizoen zo te beginnen", zegt Hersi tegen FCUpdate.nl. De middenvelder liep de kwetsuur enige tijd geleden op, tijdens een training. "Een teamgenoot, van wie ik de naam niet zal noemen, kwam wat ongelukkig in. Ik liep hierbij een gekneusd bot op. Vorige week probeerde ik nog wel mee te trainen, maar de pijn is alleen maar erger geworden. Vooral als ik loop, doet het hartstikke pijn. Daarom moet ik nu rust pakken en het bot de tijd geven om rustig te herstellen."

De dubbele confrontatie met Arsenal komt in ieder geval te vroeg voor de aanvallende middenvelder, die vorig seizoen nog tot de grote uitblinkers behoorde. "De wedstrijd van komende woensdag kan ik sowieso vergeten. Er is wellicht een kans dat ik de return kan halen, maar ik ga er vanuit dat ook die wedstrijd te vroeg komt. Ik richt me daarom maar op de eerste competitiewedstrijd", besluit hij.

FC Twente en Arsenal strijden de komende weken om één plek in de groepsfase van de Champions League. Komende woensdag is de heenwedstrijd in het Gelredome, twee weken later volgt de return in het Londense Emirates Stadium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen