Ramos klaar om met Spurs top-vier te lijf te gaan

Koen Freriks
15 augustus 2008, 10:51   Bijgewerkt: 15 augustus 2008, 11:12

Tottenham Hotspur heeft grote ambities en komt daar publiekelijk voor uit. De Spurs willen de stap van een subtopper naar een topclub maken. Trainer Juande Ramos is klaar om de strijd aan te gaan met de vier topclubs Manchester United, Chelsea, Arsenal en Liverpool. 

"Tottenham is al een gigantische club", vertelt Ramos tegenover Britse media. "Ik denk dat we al kunnen worden vergeleken met Manchester United en de andere topclbus. We hebben het gevoel, dat we iedereen aan kunnen."

Waar de Londense club in het verleden topspelers moest laten gaan, is de ontwikkeling nu dat het spelers op White Hart Lane kan behouden. "Ik weet zeker dat onze spelers nu een verblijf hier verkiezen boven transfers naar andere clubs. Ik ben zeer tevreden over de selectie", aldus Ramos. 

Daarnaast heeft Tottenham het geld om grote namen als Luka Modric, Giovani dos Santos en Heurelho Gomes naar de club te halen. Topschutter Dimitar Berbatov blijft naar alle waarschijnlijkheid. Ramos wil na de verkoop van Robbie Keane (Liverpool) nog wel een aanvaller strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen