"Salariseisen Arshavin waren Arsenal te gortig"

Koen Freriks
20 augustus 2008, 11:11   Bijgewerkt: 20 augustus 2008, 11:41

Arsenal dacht serieus aan het contracteren van Andrei Arshavin, maar zag vanwege zijn salariseisen af van de transfer. Dat vertelt Dennis Lachter, de zaakwaarnemer van de Russische spelmaker, woensdag in de Daily Express.

Arsenal-trainer Arsene Wenger was op het EK onder de indruk geraakt van Arshavin. De Londenaren zouden zo'n twintig miljoen euro voor de middenvelder van Zenit Sint-Petersburg willen betalen. "Wenger dacht er serieus over na om Arshavin te kopen", aldus Lachter. "Als Andrei zijn financiële eisen had verlaagd, was het zeer goed mogelijk geweest dat hij nu in het Emirates Stadion zou spelen."

In tegenstelling tot Tottenham Hotspur bevestigde Arsenal echter nooit te hebben onderhandeld met Arshavin, wat volgens Lachter de handelwijze van Wenger typeert. "Wenger is een sluwe vos, die het ene zegt en het andere doet. Hij wilde Andrei, maar Arsenal is de enige van de Engelse topclubs die niet aan topsalarissen doen."

Ook een transfer naar Tottenham lijkt van de baan te zijn. De Spurs zouden volgens Britse media de transfersom te hoog vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen