Groep G: Gallas redt punt voor zwak Arsenal

17 september 2008, 22:40   Bijgewerkt: 17 september 2008, 23:23

Arsenal is de Champions League matig begonnen. In Oekraïne kwam de formatie van coach Arsene Wenger woensdag niet verder dan 1-1 tegen Dinamo Kiev, dat vorig seizoen nog het lachertje van de CL was met nul punten uit zes duels. William Gallas maakte pas in de slotfase de gelijkmaker voor de zwakke Gunners.

De prestatie van Kiev was des te opvallender, omdat het Artem Milevsky moest missen. De aanvaller, die in beide confrontaties met Spartak Moskou in de voorronde in totaal liefst vier goals maakte, haakte af met een enkelblessure. Ook zonder het toptalent uit Oekraïne bleek Dinamo echter in staat om Arsenal het voetballen onmogelijk te maken. De Londense ploeg was in de Oost-Europese kou geen schim van het elftal dat zo fris en flitsend over de Engelse velden dartelt.

In dezelfde groep zette FC Porto een eerste stap naar de volgende ronde. De Portugezen boekten in eigen stadion een 3-1 zege op Fenerbahce, de ploeg van voormalig Spaans bondscoach Luis Aragones. Fenerbahce was vorig seizoen nog één van de verrassingen van het toernooi, door de kwartfinale te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen