Groep H: Van Nistelrooy scoort, Juventus klopt FC Zenit

17 september 2008, 22:41   Bijgewerkt: 17 september 2008, 23:40

Real Madrid heeft de eerste driepunter van het Champions League-seizoen binnen. Het Wit-Russische BATE Borisov werd, mede door één goal van Van Nistelrooy, in Estadio Santiago Bernabeú met 2-0 verslagen. In dezelfde groep boekte Juventus een moeizame 1-0 overwinning op het FC Zenit van coach Dick Advocaat.

Advocaat

Advocaat

Datzelfde kon niet gezegd worden van BATE Borisov, dat op bezoek moest bij Real Madrid. De Wit-Russen bereikten de CL door Anderlecht en Levski Sofia uit te schakelen, maar Real was duidelijk een maatje te groot. Vooral in de eerste tien minuten werden de bezoekers volledig onder de voet gelopen. Dat het 'slechts' 1-0 stond, kwam vooral omdat Real zeer slordig was in de afwerking. Alleen verdediger Sergio Ramos scoorde, na een zeer interessant genomen hoekschop.

Vlak hierna kwam in de persoon van Royston Drenthe ook nog een vierde Nederlander in het veld. Zijn komst leverde direct een rode kaart op voor BATE-speler Khagush, die de oud-Feyenoorder neerhaalde en zijn tweede gele kaart kreeg. Dit leek de weg te openen voor nog meer Spaanse goals, maar Real vond het mooi geweest en speelde de wedstrijd kalmpjes uit. Higuaín en Van der Vaart kregen nog wel kansen, maar het bleef 2-0 voor de regerend kampioen van Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen