Heitinga ondergaat laatste test voor 'heel speciaal' duel

15 september 2008, 19:03   Bijgewerkt: 15 september 2008, 19:25

John Heitinga weet nog niet of hij dinsdag in actie kan komen in het Champions League-duel tussen PSV en Atletico Madrid. De verdediger is herstellende van een knieblessure en ondergaat vanavond tijdens de training een laatste test. "Ik hoop dat ik kan spelen, want dit is voor mij een erg speciale wedstrijd", aldus de oud-Ajacied.

Heitinga liep de blessure vorige week op, in de slotfase van het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Macedonië. Hij speelde het duel nog wel uit, maar bleef last houden van het gewricht. "Dit weekend kon ik daarom niet meedoen in de wedstrijd tegen Real Valladolid", vertelt hij in de perszaal van het Philips Stadion.

Het zal echter niet eenvoudig worden om drie punten te pakken tegen PSV, weet Heitinga uit ervaring. "PSV heeft gewoon een sterk elftal, ze spelen niet voor niets al jaren in de Champions League. Wij doen voor het eerst sinds elf jaar mee. Het is daarom lastig te voorspellen hoe de krachtsverhoudingen liggen. Dat zal pas morgen duidelijk worden. Dat Huub Stevens ons even goed vindt als Liverpool, zegt me niet zo veel. Dit is gewoon een interessante groep met vier goede ploegen."

Aguirre

Aguirre

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen