Groep E: Manchester klopt Celtic, ruime zege Villarreal

21 oktober 2008, 23:40

Manchester United en Villarreal zetten dinsdag een grote stap richting de volgende ronde van de Champions League. De Engelse titelhouder won met 3-0 van Celtic, terwijl Villarreal er thuis een spektakelstuk van maakte tegen Aalborg BK (6-3).

Beide teams hebben nu zeven punten uit drie wedstrijden. Celtic en Aalborg BK volgen op gepaste afstand, met slechts één puntje uit de eerste drie duels.

Manchester United dankte de zege op Celtic vooral aan Dimitar Berbatov. De Bulgaar, op de laatste dag van de transferperiode overgenomen van Tottenham Hotspur, maakte de eerste twee doelpunten. In de slotfase tekende Wayne Rooney voor de 3-0. Bij Celtic stond de Nederlandse verdediger Glenn Loovens in de basis. 

Ook bij Aalborg BK stond een Nederlandse verdediger in het veld, namelijk Steve Olfers. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn Deense ploeg zes tegentreffers moest incasseren tegen Villarreal. De Spaanse aanvaller Joseba Llorente was met drie doelpunten de grote man bij Villarreal. Namens Aalborg was voormalig Feyenoord-aanvaller Marek Saganowski één van de doelpuntenmakers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen