Beerens droomt van toekomst in Spanje

Ger
15 november 2008, 12:14

Roy Beerens heeft zich dit seizoen onder trainer Trond Sollied opgewerkt tot een basiskracht bij SC Heerenveen. De 20-jarige vleugelspeler droomt inmiddels over een toekomst in de Primera Division.

"De levensstijl spreekt me aan en de Spaanse competitie is één van de sterkste ter wereld", laat Beerens weten op de website van de KNVB. "Spanje heeft me van jongs af aan al geboeid, een voorkeur voor een club heb ik niet. Maar laat duidelijk zijn dat ik eerst wil slagen bij Heerenveen."

"Momenteel ontwikkel ik me goed en ik hoop die lijn door te trekken. Ik ben in ieder geval hard op weg om iets moois neer te zetten in Heerenveen. Ik voel dat ik momenteel een belangrijke pion ben. Ik laat mooi spel zien, geef assists en pik m'n doelpuntjes mee. Er gaat veel dreiging van me uit, maar soms gaat dat gepaard met te weinig rendement."

Beerens, die bij Heerenveen nog tot medio 2010 vastligt, sluit niet uit dat hij dan nog in Nederland speelt. "Heerenveen is een fantastische club en zou de beste papieren hebben. Een andere mogelijkheid is misschien Ajax. Verder niets. Nee, ook PSV niet. Dat lijkt me bijna uitgesloten. Ze hebben me definitief verkocht en het zou raar zijn als ik daar snel terug keer. Al blijft het een wens om ooit weer bij PSV te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen