Ferguson zou revelatie Rossi graag terug willen

Koen Freriks
22 november 2008, 16:23

Voor Giuseppe Rossi heeft de Champions League-ontmoeting van dinsdag tussen Manchester United en Villarreal een speciaal randje. De Italiaan kwam in het verleden drie jaar uit voor United. Sir Alex Ferguson, trainer van de Engelse topclub, bekent de opgebloeide spits graag terug te willen zien in zijn selectie. 

De 21-jarige Rossi maakte vorig seizoen indruk in zijn eerste jaar bij Villarreal. Ook deze voetbaljaargang steekt de jongeling in een goede vorm getuige zijn vijf doelpunten in zeven duels. "We zouden best interesse hebben om hem terug te halen", geeft Ferguson in The Telegraph toe. "Het was destijds moeilijk hem te laten gaan, maar hij wilde veel aan spelen toe komen en dat konden wij hem niet garanderen. Zo simpel was het. Hij doet het nu super, het is een geweldige speler." 

Manchester United kan de spits terug kopen wanneer het wil. De Mancunians hebben bij de verkoop van Rossi een clausule vastgelegd, waardoor ze bij een bepaald bedrag mogen gaan praten met de geboren Amerikaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen