Ook Manchester United komt niet tot winst

22 november 2008, 20:43   Bijgewerkt: 23 november 2008, 00:33

Na Arsenal, Chelsea en Liverpool is ook Manchester United er niet in geslaagd om drie punten te pakken. Op bezoek bij Aston Villa kwam de regerend landskampioen niet verder dan 0-0, waardoor de achterstand op koplopers Chelsea en Liverpool acht punten blijft. Manchester United heeft nog wel één duel minder gespeeld.

Voor Aston Villa, dat opgeklommen is naar de vierde plaats in de Premier League, was het gelijkspel tegen Manchester United een onverwacht succes. Sinds 2002 was de club uit Birmingham er immers niet meer in geslaagd om één of meerdere punten te pakken tegen de Mancunians. Ditmaal was het punt voor Aston Villa volledig terecht, want de ploeg deed zeker niet onder voor de bezoekers uit Manchester. Sterker nog, met name via international Gabriel Abgonlahor was de thuisclub een aantal keer dicht bij de 1-0. Aan de andere kant zorgden Cristiano Ronaldo en Ji-Sung Park voor gevaar, maar ook zij slaagden er niet in om het net te vinden.

Eerder vandaag speelden ook Chelsea (tegen Newcastle United) en Liverpool (tegen Fulham) doelpuntloos gelijk. Arsenal verloor met 3-0 van Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen