Collins John: "Mooiste dag van mijn leven"

19 december 2008, 07:39

Trainer Mario Been sprak donderdag, na de sensationele UEFA Cup-zege op Udinese, al voorzichtig over 'het mooiste moment uit zijn carrière als trainer', maar Collins John ging nog een stapje verder. De aanvaller, die zelf de 1-0 binnenschoot, beleefde naar eigen zeggen zelfs 'de mooiste avond van zijn leven'.

"We hebben echt geschiedenis geschreven", jubelt de pas 23-jarige aanvaller tegen FCUpdate.nl. "Dit is echt fantastisch, niets is mooier dan dit."

Collins John

Collins John

"Ik zou eigenlijk niet eens terug kunnen halen hoe die bal precies ging", vervolgt de geboren Liberiaan. "Ik weet nog dat de bal van mijn schoen ging, daarna zag ik in een soort roes dat het een doelpunt werd. Echt geweldig, om zoiets te beleven in pas mijn tweede Europese wedstrijd. Het was echt lang geleden dat ik gescoord had. Toen Jhon daarna de 2-0 maakte, zag je dat Udinese het liet lopen en hadden we het in de tas. Geweldig, om dit met een club als NEC mee te maken."

Na de wedstrijd liep John rond in een oud, deels gescheurd shirt met de afbeelding van Jesus er op. "Dat shirt heb ik altijd aan, het is een soort bijgeloof. Ik ben ontzettend gelovig, door alles wat ik in het verleden heb meegemaakt weet ik dat Hij er altijd voor me is. Hij heeft me ontzettend veel gegeven in dit leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen