Deen Risgard: "Rooney sprong op mijn borst"

Ger
11 december 2008, 10:13   Bijgewerkt: 11 december 2008, 10:50

Kasper Risgard spreekt schande van de overtreding die Wayne Rooney op hem beging tijdens het Champions League-duel tussen Manchester United en Aalborg BK (2-2). Volgens de Deense middenvelder ging de Engelse aanvaller op zijn borstkas staan. 

"In elk ander stadion zou het een rode kaart hebben opgeleverd. Hij sprong op mijn borst", klaagt Risgard tegen BBC Sport. Het incident werd niet opgemerkt door de Franse scheidsrechter Laurent Duhamel. De UEFA kan echter besluiten de videobeelden te bestuderen en Rooney alsnog een schorsing op te leggen.

"Dit is geen goede actie voor zo'n fantastische voetballer", aldus Aalborg-coach Allan Kuhn. "Je moet je hoofd koel houden, maar hij was een beetje gefrustreerd. De UEFA zal zeker stappen ondernemen als ze iets waarnemen op de televisiebeelden."

Ondanks het gelijkspel gaat Manchester United als groepswinnaar in poule E door naar de knock-outfase van de Champions League. Aalborg eindigde op de derde plaats, wat recht geeft op een vervolg in de UEFA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen