Sollied twijfelt nog tussen Vonk en Vandenbussche

13 januari 2009, 11:15   Bijgewerkt: 13 januari 2009, 11:21

Het is niet niet duidelijk wie komende vrijdag tegen Feyenoord onder de lat staat bij SC Heerenveen. De beoogde eerste doelman Kenny Steppe is nog altijd geblesseerd, waardoor coach Trond Sollied moet kiezen tussen Brian Vandenbussche en routinier Hans Vonk, die deze maand overkwam van Ajax.

Sollied moet deze knoop nog doorhakken, vertelt hij op de officiële website van zijn club. "Het is nu te vroeg om daar iets over te zeggen. We trainen dinsdag nog een keer en vanaf woensdag is de focus op Feyenoord gericht", zegt de Noorse oefenmeester, die blij is met zijn luxe-probleem. "We moeten harde beslissingen nemen. Dat is positief, want dat betekent dat iedereen fit is en de concurrentie groot."

SC Heerenveen bereidde zich deze week in Turkije voor op de tweede helft van het seizoen. Dat beviel Sollied uitstekend. "De sfeer was goed, er is veel gelachen en de jongens hebben elkaar beter leren kennen. Dit hebben we in de voorbereiding gemist. We gaan daarom komende zomer zeker een week op trainingskamp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen