Sparta overweegt spoedarbitrage tegen Kortrijk

Ger
28 januari 2009, 12:13

Sparta heeft doelman Peter Mollez van KV Kortrijk nog altijd niet binnen. De Rotterdammers overwegen een arbitragezaak aan te spannen om de transfer de komende dagen alsnog rond te krijgen.

"Wij willen Mollez hebben en Mollez wil graag naar Sparta", zegt Richard Grootschoten, technisch manager van Sparta, in het Algemeen Dagblad. "Er zit vooralsnog geen schot in de zaak. We overwegen eventueel een spoedarbitrage te starten. We krijgen vrijwel geen voet tussen de deur bij Kortrijk. Ze beloven ons terug te bellen, doen dat vervolgens niet en vervolgens nemen ze zelf ook niet meer op."

De afkoopsom die Kortrijk wil ontvangen zit de overgang vooralsnog dwars. Sparta heeft al een persoonlijk akkoord met Mollez, maar de kans bestaat dat de deal volledig afketst. "Het contract met Mollez is afgesloten met de voorwaarde dat hij direct komt. Anders vervallen alle afspraken", aldus Grootscholten.

Mocht Mollez niet komen, dan wil Sparta zich versterken met een andere sluitpost. "We houden alle opties open. Het is ook niet zo dat we in paniek raken", stelt Grootscholten. Boy Waterman zou als alternatief gelden. De AZ-huurling komt bij ADO Den Haag niet meer in de plannen van coach André Wetzel voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen