Cercle-trainer zet leugenaar Kanu uit selectie

Ger
9 februari 2009, 15:36   Bijgewerkt: 9 februari 2009, 16:08

Rubenilson dos Santos da Rocha, beter bekend onder zijn voetbalnaam Kanu, was afgelopen weekeinde een opvallende afwezige in de selectie van Cercle Brugge voor de wedstrijd tegen Charleroi (2-2). "Hij heeft zichzelf buitenspel gezet", zegt coach Glen De Boeck (foto) in Het Laatste Nieuws.

Kanu wordt door Anderlecht tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Cercle Brugge. De Braziliaanse aanvaller speelde sinds de winterstop alle wedstrijden. "Kanu is door de andere spelers fantastisch ontvangen, maar hij heeft hen bedankt door onder meer vijf keer te laat te komen", laat De Boeck weten.

"Ik heb begrepen dat Kanu ondertussen ook al door Anderlecht op het matje is geroepen. Zij volgen hem ook op de voet", aldus de oefenmeester, die onrust in zijn selectie wil voorkomen. "Het is heel belangrijk dat we dit nu een halt toeroepen. Op dit moment maakt Kanu zich onmogelijk."

"Ik heb anderhalf jaar te hard gewerkt om de goede sfeer bij Cercle op het spel te zetten door één speler. Zeker niet door een speler die eigenlijk niet van ons is. Het hangt van hem af wanneer hij weer in de selectie zal zitten. Hij moet dan wel stoppen met liegen tegen zijn coach en hij moet ook zijn houding veranderen. Bovendien moet de spelersgroep hem ook opnieuw aanvaarden. We zullen zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen