Jonker maakt plaats voor Groenendijk

17 februari 2009, 17:19   Bijgewerkt: 17 februari 2009, 17:26

Andries Jonker doet een stap terug bij Willem II. De Amsterdammer was de afgelopen periode zowel hoofdcoach als technisch directeur, maar legt zijn functie als trainer neer. Alfons Groenendijk, die sinds afgelopen zomer als assistent-trainer in dienst was bij de Tilburgse club, volgt hem per direct op.

Willem II begon uitstekend aan dit seizoen, maar zakt de laatste weken steeds verder weg op de ranglijst. Jonker besloot daarop om, in het belang van Willem II, zijn functie als trainer/coach beschikbaar te stellen, aldus de club op haar website.

Bestuur en directie van Willem II hebben vervolgens unaniem besloten om de 44-jarige Groenendijk aan te stellen als nieuwe trainer/coach van het eerste elftal. "Hij kent de club en de spelers, is zeer ambitieus en geniet het vertrouwen van bestuur, directie en spelers", zo motiveert de clubleiding deze beslissing. 

Groenendijk was als speler actief voor onder andere Ajax, Sparta en FC Utrecht. Tot afgelopen zomer was hij als assistent-coach werkzaam bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen