Napoli zakt verder weg na nederlaag bij Palermo

8 februari 2009, 22:38   Bijgewerkt: 8 februari 2009, 22:45

Napoli lijkt bezig te zijn met een vrije val op de ranglijst van de Serie A. De formatie uit Napels beleefde een droomstart van het seizoen en bivakkeerde lange tijd op plaatsen die aan het einde van het seizoen een ticket voor de voorronde van de Champions League opleveren.

Een paar weken later is er van die mooie klassering nog maar weinig over. Zondagavond zakte het na een 2-1 nederlaag op Sicilië bij Palermo naar de achtste stek in de Italiaanse competitie. Palermo stijgt door de winstpartij van de tiende naar de zevende plaats.

De Sicilianen kwamen vliegend uit de startblokken en hadden al na dertien minuten een comfortabele 2-0 voorsprong genomen via Giulio Migliaccio en Fabio Henrique Simplicio. Op slag van rust tekende Marek Hamsik de aansluitingstreffer aan, maar verder kwamen de bezoekers niet.