Bekritiseerde Timmer: "Slaap er geen minuut minder om"

23 maart 2009, 00:30

Henk Timmer kan terugkijken op een prima weekend. Op vrijdag sprak bondscoach Bert van Marwijk openlijk zijn vertrouwen in hem uit, waarna de keeper van Feyenoord twee dagen later voor de derde keer op rij de nul hield in het DSB Stadion. En met name zijn redding op een kopbal van Stijn Schaars was katachtig.

Met zijn sterke optreden in het DSB Stadion, waar hij nog nooit een doelpunt tegen kreeg, gaf Timmer een goed signaal af aan alle critici, die de afgelopen weken riepen dat hij er niets meer van kon. "Ach, die mensen zullen nu wel zeggen dat ik bij de kopbal van Schaars per ongeluk in de goede hoek lag", zegt de keeper cynisch. "Maar om eerlijk te zeggen ben ik helemaal niet bezig met die kritiek. Wat mensen over me zeggen en schrijven, vind ik allemaal prima. Ik slaap er geen minuut minder om."

"Wat het belangrijkste verschil is, ten opzichte van een paar weken geleden? Nu staat er echt een team op het veld, iedereen knokt voor elkaar. We zijn met een goede reeks bezig en hebben het zelf afgedwongen dat we nu weer meedoen in de strijd om de play-offs, het gaatje met NEC is nog maar drie punten. Nu is het aan ons om die play-offs daadwerkelijk te halen."

Door: Roland Mather

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen