VVV herstelt zich, ook RKC en Cambuur winnen

6 maart 2009, 21:54   Bijgewerkt: 7 maart 2009, 12:40

Na een reeks van drie wedstrijden waarin slechts één punt werd gepakt heeft VVV Venlo eindelijk weer eens gewonnen in de Jupiler League. De koploper boekte een 2-1 uitzege op BV Veendam, de nummer negentien van de ranglijst. Keisuke Honda en Soufiane Dadda maakten voor rust de doelpunten voor de Limburgers. Patrick Lip deed in blessuretijd iets terug namens de Groningers.

Ook Cambuur Leeuwarden mag nog een sprankje hoop houden op de titel. De manschappen van Stanley Menzo hadden in de Friese hoofdstad wel grote moeite om te winnen van het RBC-tiental: 2-1. Na tien minuten zette Mels van Driel de Brabanders verrassend op 0-1, maar een kwartier na rust mocht de doelpuntenmaker vertrekken met een rode kaart. Koen Paul Brack had toen al de 1-1 laten aantekenen. Tien minuten voor tijd maakte Danny Guyt de winnende namens de Friezen.

In de subtop deed Helmond Sport goede zaken door in en tegen Haarlem een belangrijke 3-1 overwinning te boeken. Hierdoor stijgen de Brabanders onder meer ten koste van Haarlem naar de zesde stek op de ranglijst. Nummer vijf MVV kwam eveneens tot een zege. In Almere waren de Limburgers met 2-1 de baas over hekkensluiter FC Omniworld.

Fortuna Sittard en FC Dordrecht, twee andere clubs in de onderste regionen, speelden in het zuiden van Limburg doelpuntloos gelijk. Ook FC Emmen, dat volop in de race is voor de vijfde periodetitel, kwam tot een puntendeling. In Apeldoorn werd het 1-1 bij AGOVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen