Herpoel: "Bergen is een club van leugenaars"

Ger
25 april 2009, 15:12

Doelman Frédéric Herpoel is met Bergen zeker van degradatie naar de Belgische tweede klasse. De hekkensluiter van de Jupiler Pro League speelt zaterdag tegen Westerlo, maar Herpoel mag niet eens op de bank plaatsnemen. De relatie tussen de club en de sluitpost is ernstig verstoord.

"Bergen is een club van leugenaars", foetert Herpoel (35) in Het Laatste Nieuws. "Met de voorzitter en de trainer spreek ik niet meer. Ik geef hen een hand en zeg enkel 'ja' of 'nee' als ze me iets vragen. Ik ben zeer ontgoocheld. Niet alleen omdat we degraderen, vooral omdat ik dit voorspeld had. Ik had al voor het seizoen gezegd wat er moest gebeuren. Al acht jaar heeft deze club problemen met managers, trainers en mensen die rond de club draaien. En ze blijven de fouten maar herhalen."

"De voorzitter is een sympathieke man, maar omringt zich slecht. Als je niks van voetbal kent, moet je je laten bijstaan door iemand die wel competent is", stelt de goalie. "Voor de match tegen KVM moesten we op afzondering. Mijn kamer had één bed. Er lag iemand in de zetel en iemand op een matras op de grond. Voor de match kregen we steak met frieten zonder groenten. Dat is toch om te lachen", besluit de voormalig Belgisch international.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen