Zieke Timmer ontbreekt, ook El Ahmadi nog niet fit

24 april 2009, 13:17   Bijgewerkt: 24 april 2009, 14:33

Henk Timmer moet de uitwedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag missen. De doelman, die eerder deze week ook al met rugproblemen kampte, is ziek. Rob van Dijk is de beoogde vervanger van Timmer in het Haagse Forepark.

Bij Feyenoord ontbreekt verder de geschorste Giovanni van Bronckhorst. Hij kreeg vorig weekend tegen FC Twente een rode kaart. Kevin Hofland, Ron Vlaar, Jonathan de Guzman, Theo Lucius en Karim el Ahmadi zijn wegens blessures niet beschikbaar. De laatstgenoemde hervatte deze week de training, maar heeft nog altijd last van zijn enkel. "Ik had vooral last met draaien, het voelde nog niet zoals het hoort. Ik wil in deze belangrijke fase van de competitie niet instappen als ik niet helemaal fit ben. De wedstrijd tegen ADO komt daarom te vroeg, maar ik verwacht er volgende week tegen FC Utrecht weer bij te zijn", zegt hij op de Feyenoord-clubsite.

Door de blessure van El Ahmadi en de schorsing van Van Bronckhorst schuift Kelvin Leerdam door naar het middenveld. Tim de Cler speelt linksback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen