Casillas: "Barcelona was sensationeel"

Ger
3 mei 2009, 00:00   Bijgewerkt: 3 mei 2009, 00:39

Real Madrid ging zaterdagavond op eigen veld pijnlijk onderuit tegen aartsrivaal Barcelona: 2-6. Door de nederlaag heeft de Koninklijke, met nog vier duels voor de boeg, een achterstand van zeven punten op de lijstaanvoerder. Iker Casillas en Raul beseffen dat de Catalanen terecht met de zege aan de haal gingen.

"Barça was sensationeel. Ze hebben een fantastische ploeg, dat is duidelijk. We konden vooral Xavi en Iniesta op het middenveld niet afstoppen", geeft Casillas toe. "We gingen goed van start, maar Barcelona domineerde de wedstrijd. Dit is een tegenvaller, want we hebben de afgelopen tijd hard gewerkt. We kunnen nog twaalf punten pakken, dus laten we kijken wat er gaat gebeuren."

"De felicitaties zijn voor Barcelona, want ze waren het beste team. We hebben alles gegeven, maar dat bleek niet genoeg. Vooral in balbezit zijn ze verschrikkelijk moeilijk te bespelen. We voelden ons machteloos", zegt Raul. "Ze hebben nu alles in eigen hand. Deze nederlaag is pijnlijk voor ons en de supporters, maar we zullen proberen deze competitie zo goed mogelijk af te sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen