FC Emmen-keeper op proef bij Werder Bremen

21 mei 2009, 20:02   Bijgewerkt: 21 mei 2009, 20:14

De loopbaan van FC Emmen-keeper Sander Danes neemt mogelijk een verrassende wending. De sluitpost van de Drentse eerstedivisionist werkte onlangs een drie daagse stage af bij Werder Bremen en krijgt binnenkort te horen of de Duitsers heil zien in een samenwerking met de Groninger.

De proefperiode werd niet gedaan bij het eerste elftal van de verliezend UEFA Cup-finalist, maar bij het beloftenteam, dat actief is in de derde Bundesliga. "Ik ga ervan uit dat ik in principe wordt bekeken voor dat team, want de eerste twee keepers van Werder Bremen zijn voor langere tijd vastgelegd. Maar voor het tweede team zoekt de club nog een keeper", legde Danes uit aan RTV Drenthe.

Een aantal andere stagiairs kreeg meteen te horen dat er voor hen geen plaats is bij de Noord-Duitse formatie, maar dat geldt niet Danes. "Mij is verteld dat ik binnen een week telefoon zal krijgen. Wat dat precies inhoudt weet ik niet, maar het zou kunnen zijn dat ook de keeperstrainer van Werder me aan het werk wil zien."

Of Danes komend seizoen bij Werder Bremen speelt, staat dus nog niet vast. Het is in elk geval wel zeker dat hij dan niet meer onder de lat staat bij FC Emmen. De oosterlingen maakten donderdag bekend dat het aflopende contract van Danes, evenals de vijftien andere eindigende verbintenissen, niet wordt verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen