Arsenal en Manchester United op schot

22 augustus 2009, 17:57   Bijgewerkt: 22 augustus 2009, 20:22

Arsenal heeft er ook in zijn tweede duel van de nieuwe editie van de Engelse Premier League lustig op los gescoord. Nadat het vorige week het seizoen aftrapte met een 6-1 zege bij Everton, werd zaterdag op eigen veld Portsmouth met 4-1 verslagen.

Met twee doelpunten zette Abou Diaby de topclub uit Londen al binnen 21 minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar nog voor het rustsignaal deden de bezoekers iets terug via Younes Kaboul. In het tweede bedrijf spande Arsenal echter de kroon en legden William Gallas en Aaron Ramsey de 4-1 eindscore vast. Bij de laatste goal kwam de assist van Robin van Persie, die de volle negentig minuten speelde.

Ook Manchester United boekte zaterdag een ruime overwinning en herstelde zich zodoende van de midweekse nederlaag bij promovendus Burnley FC (1-0). Uit bij Wigan Athletic zegevierde de equipe van manager Sir Alex Ferguson met 5-0, door treffers van Wayne Rooney (2), Dimitar Berbatov, aanwinst Michael Owen en Nani. Bij The Red Devils ontbrak Edwin van der Sar nog altijd vanwege een gebroken vinger.

Manchester City schroefde net als Arsenal en Manchester United zijn puntentotaal op tot zes door voor eigen publiek met 1-0 te winnen van Wolverhampton Wanderers. Emmanuel Adebayor nam na ruim een kwartier spelen het enige doelpunt voor zijn rekening namens The Citizens, waar Nigel de Jong zeven minuten voor tijd inviel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen