Blamage Man United, Liverpool en Spurs winnen

19 augustus 2009, 22:48   Bijgewerkt: 19 augustus 2009, 23:31

Manchester United is tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Op de tweede speeldag verslikte de regerend kampioen zich in promovendus Burnley (1-0). Robbie Blake maakte het winnende doelpunt voor de thuisploeg, namens Manchester United miste Michael Carrick op slag van rust een strafschop.

Liverpool herstelde zich van de nederlaag op de eerste speeldag bij Tottenham Hotspur. Op Anfield Road werd Stoke City met 4-0 verslagen. Fernando Torres en Glen Johnson scoorden voor rust, na de pauze pikte ook Dirk Kuyt zijn doelpuntje mee. Invaller David Ngog bepaalde in de slotminuut de eindstand op 4-0.

Koploper na twee speeldagen is voorlopig Tottenham Hotspur. Na de eerdere zege op Liverpool werd ditmaal Hull City verslagen. De Spurs wonnen met liefst 1-5, mede door drie doelpunten van Jermain Defoe. De aanvaller maakte vorige week ook al indruk door twee keer te scoren in de oefeninterland van Engeland tegen Oranje. Minpunt voor Tottenham Hotspur was de blessure van keeper Heurelho Gomes. De oud-PSV'er moest zich al na een kwartier laten vervangen door Carlo Cudicini.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen